قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۰۳/۲۸ - ۲۰:۱۵

نیویورک تایمز: اوباما به دنبال حملات محدود به مواضع داعش در عراق است

یک روزنامه‌ آمریکایی در مطلبی نوشته است که اوباما به دنبال حملات محدود به مواضع داعش در عراق است.

نیویورک تایمز: اوباما به دنبال حملات محدود به مواضع داعش در عراق است

به گزارش سراج24، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در مطلبی با اشاره به تحولات اخیر در عراق نوشت که باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا گزینه استفاده محدود از نیروی هوایی و هدف قرار دادن مواضعی مشخص از عناصر دولت اسلامی عراق و شام موسوم به داعش در عراق را مدنظر دارد.

یکی از مقامات ارشد دولت آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کرد که باراک اوباما، رئیس‌جمهور این کشور به جای حمله هوایی گسترده به مواضع تروریست‌های حاضر در عراق درحال بررسی گزینه حمله هوایی محدود و هدفمند در این کشور ( همانند عملیات‌های ضدتروریستی در یمن) است.

به گفته این مقام آمریکایی این عملیات که به احتمال زیاد با استفاده از پهپادها صورت خواهد گرفت برای یک دوره زمانی بلندمدت انجام خواهد شد و نیازمند جمع‌آوری اطلاعات دقیق درباره موقعیت شورشیان است که در حال حاضر در میان غیرنظامیان شهرهای موصل، تکریت و دیگر شهرهای شمال بغداد مخفی شده‌اند.

مارتین دمپسی رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز با اشاره به تحولات جاری در کشور عراق گفت که دولت این کشوراز نیروی هوایی آمریکا برای مقابله با عناصر گروه دولت اسلامی عراق و شام موسوم به داعش درخواست کمک کرده است.

 

منبع:تسنیم

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴